«Захист інтересів учасників АТО є одним з пріоритетів»: Тарас Шкітер про рішення щодо продовження терміну дії програми забезпечення житлом учасників АТО

1
-4
«Захист інтересів учасників АТО є одним з пріоритетів»: Тарас Шкітер про рішення щодо продовження терміну дії програми забезпечення житлом учасників АТО
Сьогодні, 28 серпня, на сесії міської ради було прийнято рішення про продовження терміну дії програми забезпечення житлом учасників АТО (у народі (у народі «програма 50 на 50») на наступні 3 роки, про це написав співзасновник Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер на своїй сторінці у фейсбуці.

«Це те, що наша команда лобіювала від початку року. Луцькі учасники АТО, які мають намір придбати власне житло на пільгових умовах, отримали гарантії того, що про них піклуються міські депутати.

Дуже добре, що були враховані попередні рішення міської ради, які ініціював депутат Андрій Покровський, і в програму було закладено не по 8 млн. грн щорічно, як попередньо планувалось, а уже по 11 млн. грн.

Нагадаю, що над цим питанням ми працюємо системно та послідовно. Ще у 2017 році Андрій Покровський та наша команда підготували проект рішення про збільшення пайової участі, в якому передбачено, що частину коштів направляється на «програму 50 на 50». В цьому році, завдяки нашому проекту рішення, в бюджет надійде близько 16 млн. грн. і це дійсно дає можливість наповнювати програму коштами.

Захист інтересів учасників АТО є одним з пріоритетів нашої команди Громадянського Руху «СВІДОМІ». Саме тому у минулому році Андрій Покровський виділив 1 млн. грн. власних коштів на «програму 50 на 50» щоб більше учасників АТО могли придбати житло.

Тепер ще потрібно навести лад в управлінні департаменту ЖКГ, яке відповідає за ведення черги, щоб не було навіть найменшої підозри на хабарництво з пільговим придбанням житла нашими атовцями. Оскільки понад місяць тому з’явилась інформація про затримання працівниці департаменту ЖКГ міської ради, яку підозрюють у вимаганні коштів від учасника АТО.

Зі своє сторони закликаю спілки учасників АТО стежити щоб кошти вчасно і в повному обсязі виділятись на виконання програми, а ми готові надавати консультаційну та інформаційну підтримку».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хто такий - тарас шкітер?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні