--> Волинські лісівники отримали відзнаки за участь у війні на Сході | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинські лісівники отримали відзнаки за участь у війні на Сході

0
-2
Волинські лісівники отримали відзнаки за участь у війні на Сході
Цьогоріч на заходах з нагоди Дня Незалежності України директор ДП «Поліське лісове господарство» Андрій Яцина, який очолює Маневицьку районну громадську організацію ветеранів АТО на Сході України, долучився до вручення нагрудних знаків «Учасник бойових дій у російсько-українській війні». А це – майже 500 Героїв Маневиччини, – повідомили в пресслужбі Волинського ОУЛМГ.

Серед відзначених – п’ятеро працівників ДП «Поліське ЛГ». Нагороди отримали водії Сергій Чернюк та Вадим Чернюк, старший майстер лісу Куликовицького лісництва Віктор Шемчик, старший майстер лісу Куклинського лісництва Руслан Шпота, лісничий Розничівського лісництва Микола Куран.

Нагрудним знаком відзначили також Андрія Яцину. Він – один з тих, хто не побоявся стати на захист країни, коли війна лише починалася. Він у списку Героїв, які відстоювали Савур-Могилу.

Завершилося дійство традиційною гостиною від волинських лісівників. «Польова кухня для учасників АТО» – уже також гарна традиція Маневиччини. Українські військові разом із сім’ями змогли скуштувати смачний «Куліш від лісника».



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні