На зупинках у Луцьку можуть забрати магазини

2
-2
На зупинках у Луцьку можуть забрати магазини
Пригрозили підприємцям, які мають магазини на зупинках громадського транспорту.

Про це стало відомо у середу, 28 серпня, на пленарному засіданні сесії Луцької міської ради.

За словами радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука, в обласному центрі Волині є 72 магазина, розташовані на зупинках громадського транспорту.

«90% цих магазинів знаходяться в жахливому стані, відвалююься металеві конструкції. Ми будемо збирати всіх власників цих магазинів і говорити на предмет естетичного стану їхніх магазинів. На Відродження, Соборності – жахливий стан цих магазинів. Соромно з туристами пройтися», – сказав Поліщук.

Він додав, що якщо підприємці не приведуть свої магазини у належний стан – то міська рада знайде спосіб, як вплинути на те, аби не продовжити їм цей бізнес.

«Якщо не буде реагування, ми не будемо погоджувати режим роботи цілодобово і до ночі. Не може бути такого, що люди заробляють гроші і за 10 років не назбирали 20 тисяч гривень, щоб обшити магазин достойним матеріалом», – виступив радник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А потім через 4 роки знову відкрити. Отак і живемо
Відповісти
І заодно алкоголіків на зупинках поменшає.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні