Чи відремонтують зупинку Старого ринку в Луцьку

0
-1
Чи відремонтують зупинку Старого ринку в Луцьку
У Луцькраді вирішували долю зупинки Старого ринку, яка понад 15 років знаходиться в занедбаному стані.

Про це стало відомо у середу, 28 серпня, на пленарному засіданні сесії Луцької міської ради.

Депутат Павло Данильчук сказав, що потрібно нарешті вирішити питання, адже нині зупинка в жахливому стані.

«Будемо казати відверто, там зараз розвалюха. І це триває вже багато років, потрібно щось вирішувати», – виступив депутат.

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук казав, що ще в 2018 року Москвича попросили привести «Бригантину» в Центральному парку Луцька до ладу.

«Тоді він зобов’язався пофарбувати це кафе до Дня Незалежності. Вийшло так, що на ту «Бригантину» вилізли два алкоголіки, які падали звідти», – розповів Поліщук.

Заступник Луцького міського голови Костянтин Петрочук сказав, що було б добре, якби пані Москвич продала цю ділянку, втім робити це вона не планує

«Продавати не хоче. І виходить так, що міська рада не хоче віддавати цю землю в оренду, а та продавати її не хоче», – сказав Петрочук.

Так, депутати Луцькради не підтримали цей проект рішення, тому зупинка лишається без господаря.

Нагадаємо, раніше землю під зупинкою орендувала Ольга Москвич. У травні 2018 року договір з нею депутати відмовились продовжувати. Нарікали обранці громади на те, що зупинка брудна і захаращена, а підприємець за багато років оренди так і не привів її до ладу.
За кілька місяців до міської ради знову звернулась Ольга Москвич. Вона попросила віддати їй в оренду 0, 04 гектара землі під зупинкою і магазином.

Однак і того разу депутати відмовились віддавати землю в оренду. За проголосували лише 12 обранців громади. Аргументи навели ті ж.

У січні депутати знову розглянули питання про те, аби надати Ользі Москвич земельну ділянку на вулиці Глушець, 4, на умовах оренди строком на 5 років, площею 0,0436 га, для будівництва та обслуговування будівлі зупинки громадського транспорту з продовольчим магазином, згідно з додатком. Однак не підтримали голосуванням.

Такий же проект рішення винесли на березневу сесію Луцькради. Начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала зауважив, що його виносять на сесію вже всьоме. Однак і цього разу депутати не підтримали цей проект рішення.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні