Ексначальник волинських патрульних розповів, чому кинув гранату в приміщенні УПП. ВІДЕО

0
2
Ексначальник волинських патрульних розповів, чому кинув гранату в приміщенні УПП. ВІДЕО
Колишній начальник патрульної поліції Волині підтвердив, що кинув гранату в приміщенні управління.

У вівторок, 27 серпня, в Івано-Франківську Олександр Вовченко вирішив дати пояснення щодо цієї ситуації, пише «Галицький кореспондент».

Нагадаємо, екскерівника УПП у Волинській області Олександра Вовченка перевели на посаду начальника Управління превентивної діяльності ГУНП у Івано-Франківській області.

Офіцер розповів, що у цій справі було проведено службове розслідування. Його притягнули до дисциплінарної відповідальності, а також виписали догану.

«У моїх руках була страйкбольна граната. Це піротехнічний засіб. Він є у будь-якому спецмагазині. Його не вважають зброєю. Ми з колегами часто граємо у цю гру. Я мав підозру, що граната несправна. Я не був п’яний, ніякої сварки не було. Це була крайня міра. Переймався, що вона вибухне. У тій кімнаті було 3 людей, а у коридорі нікого, тому кинув її саме туди», – розповідає Вовченко.

Чоловік зазначає, що не розуміє, чому на нього зводять наклепи, й нікого не підозрює.

«Це дуже неприємна ситуація. Я молодий офіцер, який тепер доводить свою репутацію. Довго тягнули з цією ситуацією, бо було багато масових заходів у місті», – додає він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні