--> Бразилія відмовиться від 22 мільйонів, які G7 виділила на боротьбу з пожежами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Бразилія відмовиться від 22 мільйонів, які G7 виділила на боротьбу з пожежами

0
-1
Бразилія відмовиться від 22 мільйонів, які G7 виділила на боротьбу з пожежами
Бразильський уряд заявив, що відмовляться від коштів на боротьбу з пожежами в Амазонії, які країні домовилися виділити учасники саміту "Великої сімки".

Французький президент Емманюель Макрон напередодні заявив, що Бразилії виділять 22 мільйони доларів. Про це пише ВВС Україна.

Представники бразильської влади не пояснили, чому саме не приймуть запропоновані кошти. Втім, раніше президент країни Жаїр Болсонару звинувачував Францію в тому, що вона поводиться з Бразилією, як із колонією.

Міністр оборони країни заявляв, що пожежі в Амазонії не вийшли з-під контролю. За його словами, до гасіння пожежі залучені 44 тисячі військовослужбовців.

Член команди Жаїра Болсонару Онікс Лоренцоні, коментуючи пропозицію надання грошової допомоги G7, заявив виданню Globo: "Дякуємо, але, можливо, буде краще, якщо ці ресурси використають для відновлення лісового покриву в Європі".

Безпрецедентні пожежі в Амазонії тривають з початку серпня. Президент Франції Емманюель Макрон минулого тижня назвав ситуацію "міжнародною кризою".
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні