Коли в луцьких багатоверхівках встановлюватимуть ІТП

1
1
Коли в луцьких багатоверхівках встановлюватимуть ІТП
3 серпня 2019 року ДКП «Луцьктепло» та компанієя AMARC DHS srl підписали контракт №1 «Нові теплові пункти. Індивідуальні теплові пункти в житлових приміщеннях». Загальна сума контракту становить 2 741 485,95 євро.

За цим контрактом буде встановлено 254 індивідуальних теплових пункти у багатоквартирних житлових будинках, – повідомили в пресслужбі Луцької міськради.

Після закінчення опалювального сезону 2019-2020 років розпочнуть монтажні роботи в житлових будинках. Завершення всіх робіт планується впродовж міжопалювального сезону 2020 року.

Одна з основних функцій ІТП – це автоматичне регулювання теплового потоку, тобто коригування кількості гарячого теплоносія, який надходить з тепломережі, для забезпечення певної температури теплоносія на вході в систему опалення будинку залежно від поточної температури зовнішнього повітря. Погодозалежне регулювання дає можливість економити кількість спожитої теплової енергії. Іншими словами, якщо на вулиці тепло, то регулятор теплового потоку в індивідуальному тепловому пункті знижує температуру теплоносія, що циркулює в системі опалення, для забезпечення комфортної температури повітря в опалюваних приміщеннях, а якщо холодно – підвищує її, згідно із заданими налаштуваннями.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
функція - це регулювання кількості грошей в кишенях людей, звісно ж, в сторону зменшення
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні