В Україні запрацювала безплатна платформа, яка допомагає обрати професію

0
-3
В Україні запрацювала безплатна платформа, яка допомагає обрати професію
Нещодавно в Україні з’явилась перша профорієнтаційна онлайн-платформа «ChoiZY». Наразі на ресурсі представлено 10 професій – кожна окремою відеолекцією.

Відтепер українські підлітки можуть абсолютно безплатно дізнатись про різні професії. На початку літа запустилась профорієнтаційна платформа «ChoiZY». Вона представляє собою відеолекції від представників різних спеціальностей. Журналіст, стиліст, народний депутат, адвокат, IT-спеціаліст, PR-менеджер – і ще декілька спеціальностей вже є на ресурсі. А з вересня на сайті щотижня з’являтимуться нові професії.

На думку засновників, платформа користуватиметься попитом, адже дозволяє побачити професію зсередини.

«Це особливо актуально сьогодні, адже, за останніми даними, половина молодих українців працюють не за фахом, а третина хоче змінити напрям діяльності, обраний раніше, – розповідає керівник платформи Олександр Павленко. – Я сподіваюсь, що «ChoiZY» знизить відсоток людей, які помилились. Адже після перегляду лекції ти точно знатимеш, чим живуть представники тих чи інших спеціальностей – і зрозумієш, чи хотів би ти займатись цим у майбутньому».

Варто зауважити, що сьогодні половина молодих українців працюють не за фахом, а третина взагалі хоче змінити напрям діяльності, обраний раніше.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні