У Харкові обвалився автомобільний міст

0
-8
У Харкові обвалився автомобільний міст
Обвал частини мосту на об’їзній дорозі в Харкові відбулося через динамічний удар перевантаженої фури.

Про це заявив Укравтодор на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні вранці зафіксовано аварійне руйнування ригеля пролітної опори на шляхопроводі в Харківській області в районі с. Пісочин (об’їзна Харкова), яке виникло в результаті зміщення пролітної конструкції. Згідно з експертизою ХАДІ (Харківського автомобільно-дорожнього інституту - ред.), проведеною у травні 2018 року, транспортна споруда (побудована у 1977 році) кваліфікувалася як працездатна і до категорії аварійних не належала", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними Укравтодору, руйнування відбулося через суттєве перевантаження однієї із фур, що пересувалася мостом, в результаті чого відбувся зсув плити та руйнування конструкції.

“Зміщення конструкції, за попередньою інформацією, зміг спричинити динамічний удар перевантаженої фури, про що свідчить чітко виражений гальмівний шлях у межах місця руйнування”, - зазначається в повідомленні.

В результаті події ніхто не постраждав. Рух цією ділянкою закрито. Транспортні потоки направлено по іншій частині Окружної - по дорозі Київ - Харків - Довжанський.

Тим часом фахівці аналізують камери відеоспостереження, вивчають гальмівний шлях та інші фактори для встановлення причини руйнування, поінформували в Укравтодорі.

Також, згідно з повідомленням, рух залізничного транспорту на під’їздах до шляхопроводу уповільнено.

На місці події працювали дорожники, мостовики, представники поліції. За результатами обстеження буде прийнято рішення щодо відновлення або ділянки мосту, або необхідності повної реконструкції мостової споруди.

Площа обрушення - 12 на 9 метрів. Постраждалих немає. Цей міст проходить прямо над залізничними коліями.

Теги: міст, харків
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні