У Рожищі діти отримали благословіння на новий навчальний рік. ФОТО

0
-2
У Рожищі діти отримали благословіння на новий навчальний рік. ФОТО
У неділю 25 серпня, перед початком навчально року, до храму Пресвятої Богородиці у Рожищі, прийшли студенти та школярі, щоб отримати благословіння Боже, на новий навчальний рік.

Всі діти приступили до таїнства сповіді і після чого причастилися Тіла і Крові Спасителя, - про це повідомляють на сторінці Недільної школи Храму Різдва Пресвятої Богородиці.

"Святкове Богослужіння у церкві Різдва Пресвятої Богородиці відвідало багато молоді та діток. В цей день вони йшли до сповіді, прийняли причастя та отримали благословіння на навчальний рік, що розпочинається за кілька днів. Митрофорний протоієрей Василь Шняк, по завершені літургії, привітав усіх вірян з Днем Незалежності. Побажав майбутнім і теперішнім учням доброго здоров‘я та успіхів у навчанні", - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні