--> Поблизу Рівного жінка задушила чоловіка і відрізала йому голову | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поблизу Рівного жінка задушила чоловіка і відрізала йому голову

0
12
Поблизу Рівного жінка задушила чоловіка і відрізала йому голову
В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 49-річна жителька Обарова, яка 23 серпня вбила свого чоловіка.

Про те, що накоїла, розповіла сусідам, які і повідомили близько 14-ї години до поліції, - повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що подружжя уже давно не ладнало між собою. 47-річний чоловік не раз піднімав на жінку руку та знущався над нею, що неодноразово бачили і сусіди.

Затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України 49-річна жінка каже, що терпець їй за роки такого спільного життя увірвався. Уранці, 23 серпня, коли чоловік спав, вона задушила його руками та мотузкою, відтяла голову ножем та спробувала розчленувати тіло сокирою.

Жительці Обарова повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Слідчі Рівненського районного відділу поліції підготували клопотання до суду про обрання їй запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

У рамках досудового розслідування для визначення осудності підозрюваної призначатиметься психіатрична експертиза, оскільки жінка перебуває на психіатричному обліку. Їй може загрожувати від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні