Помер лікар Шацької районної лікарні

0
-2
Помер лікар Шацької районної лікарні
У суботу, 24 серпня, на 66-му році життя помер сімнейний лікар Валерій Савчук.

Він до останнього дня дарував жителям району здоров'я, адже ще у п'ятницю був на своєму бойовому посту - у своєму кабінеті в Шацькій районній лікарні, - передає Район.Шацьк.

Колеги по роботі, жителі Шацька та його пацієнти цінували його за професіоналізм, щирий та дотепний гумор, готовність прийти в будь-яку хвилину на допомогу.

Ро­дом він зі справжньої молдовської глибинки – села Варзарешти Нис­порянського району. З 1972 по 1974 рік служив у танковому полку (м. Чернівці), що дало можливість обрати для подальшого нав­чання будь-який вищий навчальний заклад. І він, вирішивши кар­ди­на­льно поміняти сферу майбутньої діяльності, обрав, як у мами, фах лікаря. у 1979 році одружився із шачанкою Світланою, тож на Во­линь після закінчення інституту у 1981 році поїхали сім’єю. Через рік після інтернатури обоє приї­хали працювати в Шацьку лікарню, Валерій Євгенович – лікарем-терапевтом, а Світлана Георгіївна – педіатром.

З 1985 року Валерій Євгенійович керував профспілкою медичних працівників, а згодом, після впровадження медичної реформи, перекваліфікувався на сімейного лікаря.

Нехай земля йому буде пухом.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні