«Він не був слугою, але служив громаді», – волинський громадський діяч про Миколу Романюка

0
2
«Він не був слугою, але служив громаді», – волинський громадський діяч про Миколу Романюка
Громадський діяч, ресторатор, керівник проекту «Волинь24» Володимир Пащенко вважає Миколу Романюка «людиною, яку можна вважати взірцем української політики».

Спогадами про міського голову Луцька 2017-2017 років, якому сьогодні мав би виповнитися 61 рік, Володимир Пащенко поділився у блозі на сайті інтернет-видання «Волинь24».

«Усі спогади про нього, кожна мить, проведена поруч із ним, залишається такою ж яскравою і чіткою, немовби я щойно спілкувався з ним», – згадує Володимир Пащенко.

Про Миколу Романюка він пише: «Людина, яку можна вважати взірцем української політики, – настільки близьким він був до людей. Він жив їх проблемами, їх питаннями. Він не був слугою, але служив громаді, за яку відповідав. Намагався почути і допомогти кожному, хто до нього звертався, і я не є винятком».

«Його поради часто мене рятували від помилок, – зізнається Володимир Пащенко. – Всі, хто працював поруч із ним, отримував фантастичний досвід, як, маючи владу, залишатись людиною».

Керівник проекту «Волинь24» поділився світлиною, зробленою перед святкуванням хрестин його доньки Софії.

«На ній Микола Ярославович такий, яким я його запам‘ятав назавжди: веселий, турботливий і з неймовірним почуттям гумору. Він був дуже дотепним, і його позитивний настрій миттєво передавався іншим», – коментує фото автор блогу.

«Такою життєрадісною людиною я запам’ятав Вас назавжди, Миколо Ярославовичу!» – закінчує розповідь Володимир Пащенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні