--> Україна святкує День Незалежності: пряма трансляція з Києва | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Україна святкує День Незалежності: пряма трансляція з Києва

0
2
Україна святкує День Незалежності: пряма трансляція з Києва
Урочисті заходи за участю керівництва держави та міста пройдуть на Майдані Незалежності та на алеї Героїв Небесної сотні.

Про це повідомляє УНІАН з Майдану Незалежності у Києві.

Нагадаємо, 9 липня новообраний президент України Володимир Зеленський заявив, що замість параду на День Незалежності України цього року держава виділить 300 млн грн на виплати премій військовослужбовцям. Військовий парад на День Незалежності в Києві не відбуватиметься вперше з 2014 року.

У центрі Києві розпочалися святкові заходи з нагоди Дня Незалежності України за участі президента Володимира Зеленського.

Урочисті заходи за участю керівництва держави та міста пройдуть на Майдані Незалежності та на алеї Героїв Небесної сотні. Передбачено покладання квітів до пам’ятників, місць поховань видатних діячів українського державотворення, борців за незалежність України, загиблих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції.

Захід почався о 9:30 із вшанування пам’яті загиблих на Майдані: на Алеї Героїв Небесної Сотні оголосять хвилину мовчання. Пролунають сто ударів дзвона. Відбудеться покладання квітів. Після цього президент спуститься Алеєю Героїв Небесної Сотні до сцени. На Майдані піднімуть Державний прапор, а Гімн упродовж семи хвилин виконуватимуть близько 600 людей. Як відомо, Гімн заспіває народна артистка України Тіна Кароль разом із військовим оркестром.

О 10:00 офіційно розпочалася хода. Маршрут – Алея Героїв Небесної Сотні, Майдан Незалежності, Європейська площа. У кінці Ходи гідності президент Володимир Зеленський вручить державні нагороди. Завершення запланували на 11:00.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні