--> «Незалежність держави складається з особистої незалежності кожного з нас», – Покровський привітав лучан із Днем Незалежності | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Незалежність держави складається з особистої незалежності кожного з нас», – Покровський привітав лучан із Днем Незалежності

0
2
«Незалежність держави складається з особистої незалежності кожного з нас», – Покровський привітав лучан із Днем Незалежності
Андрій Покровський привітав лучан із Днем Незалежності.

Своє привітання опублікував на Facebok-сторінці «СВІДОМИХ».

Текс вітання подаємо без змін:

«З Днем Незалежності, друзі!

Незалежність – це те, що неможливо виміряти чи торкнутися руками. Але кожен її відчуває, коли втрачає. Незалежність держави складається з особистої незалежності кожного з нас. Тому сьогодні ми маємо працювати над тим, щоб отримати та відчути економічну незалежність.

Українці не повинні тяжко працювати за кордоном. Кожен повинен мати можливість гідно заробляти в Україні, щоб відпочивати, де забажає: подивитися на Біг-Бен у Лондоні чи послухати оперу і випити кави у Відні. Чим багатшими будуть українці, тим міцнішою стане Україна.

Тому в День Незалежності бажаю кожному здоров’я і достатку, миру, безпеки і комфорту у рідному місті.

Нашому покійному меру Миколі Романюку сьогодні виповнилося б 61. Ми працювали спільно. Це людина, яка розвивала Луцьк, робила його кращим. Тому в цей день маємо віддати і йому шану.

Вірю, що завдяки спільній праці відповідальних та свідомих громадян Луцьк буде комфортним містом в успішній незалежній європейській державі!

З Днем Незалежності!»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні