--> У Дніпрі опікуни прикували ланцюгом за шию до ліжка 8-річну дитину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Дніпрі опікуни прикували ланцюгом за шию до ліжка 8-річну дитину

0
-10
У Дніпрі опікуни прикували ланцюгом за шию до ліжка 8-річну дитину
У Дніпро розпочали кримінальне провадження за фактом домашнього насильства над дитиною.

Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури Дніпропетровської області.

Дніпропетровською місцевою прокуратурою № 3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях, розпочатих за фактом скоєння злочинів відносно малолітньої дитини за ч.2 ст.127, ч.2 ст.146 та ст.166 КК України (катування, незаконне позбавлення волі людини, злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування).

“Так, 21 серпня 2019 року до правоохоронних органів звернулись працівники служби у справах дітей Центральної районної у м. Дніпрі ради щодо перевірки отриманої інформації про можливе вчинення домашнього насильства відносно чотирьох малолітніх дітей, які перебувають під опікою мешканки міста, та обстеження умов їх проживання”, — вказали у пресслужбі.

Правоохоронці також додали, що: “Прибувши на місце проживання дітей, правоохоронці виявили 8-річного хлопчика, який сидів на підлозі, прикутий металевим ланцюгом за шию до ліжка із зав’язаними очима”.

Дитину звільнено та надано першочергову медичну допомогу. Інших дітей з родини вилучено та поміщено до центру соціально-психологічної реабілітації.

Також встановлено, що жінка — опікун дітей — працює директором однієї зі шкіл міста. Наразі вирішується питання щодо її затримання в порядку ст.208 КПК України, повідомлення їй про підозру у скоєнні вказаних злочинів та обрання запобіжного заходу.

Хід досудового розслідування кримінальних правопорушень перебуває на контролі прокуратури Дніпропетровської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні