--> Звільнили начальників райвідділів поліції у бурштинових регіонах, в тім числі на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Звільнили начальників райвідділів поліції у бурштинових регіонах, в тім числі на Волині

0
3
Звільнили начальників райвідділів поліції у бурштинових регіонах, в тім числі на Волині
Голова Національної поліції Сергій Князєв повідомив про виконання вимоги президента Володимира Зеленського про звільнення начальників поліції в дев'яти районах на півночі України, де незаконно видобувають бурштин.

Про це він сказав на розширеному засіданні колегії МВС у п'ятницю, – повідомляє Лівий Берег.

Звільнено начальників поліції в Олевському і Овруцькому районах Житомирської області; Рокитнівському, Дубровицькому, Володимирецькому, Зарічненському та Сарненському районах Рівненської області; Маневицькому та Любешівському районах Волинської області.

"У той самий час хочу зауважити, що проблему незаконного видобутку бурштину зусиллями поліції, на жаль, подолати неможливо", - сказав Князєв.

За його словами, це питання зміни законодавства.

"Країна потребує закону про видобуток і реалізацію бурштину. Це дозволить визначити умови бурштинового бізнесу, регламентує і спростить дозвільні процедури, посилить кримінальну відповідальність за незаконний видобуток. Крім того, важливим елементом може стати визнання бурштинових регіонів районами з окремими програмами економічного розвитку", - вважає Князєв.

Нагадаємо, 12 серпня Володимир Зеленський провів в Олевську нараду з питання незаконного видобутку бурштину, на якій зажадав звільнити верхівку Житомирської області і голів силових органів у бурштинових регіонах, зокрема у Любешівському та Маневицькому районах на Волині.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні