--> Шахраї зняли 15 тисяч гривень з картки лучанки, яка продавала картину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Шахраї зняли 15 тисяч гривень з картки лучанки, яка продавала картину

0
-2
Шахраї зняли 15 тисяч гривень з картки лучанки, яка продавала картину
Прокуратура Волині просить громадян бути обережними, купуючи та продаючи товари в Інтернеті.

З наближенням осені пожвавлюється торгівля на інтернет-сайтах, адже громадяни купують обновки на новий сезон. При цьому купівля чи продаж товару через Інтернет не позбавлена ризиків і, на жаль, волиняни чи не щодня стають жертвами шахраїв, які продають неіснуючі товари, вимагаючи за них передоплату, – інформують в пресслужбі прокуратури Волині.

Автозапчастини, купальники, картина, автомобіль – оголошення про продаж усього цього було виставлено на популярному сайті. Маючи намір купити необхідне, лучани, оплативши товар наперед, позбулися чималих сум – від 200 до 10 тисяч гривень.

А 15 тисяч гривень шахраї 18 серпня зняли з картки лучанки, яка продавала картину. Зловмисники сказали, що для того, аби оплатити товар, їм необхідно знати усі реквізити банківської картки – і довірлива жінка їм ці реквізити повідомила. Це дозволило шахраям заволодіти усіма грішми, які були на її рахунку. Після отримання коштів, ошуканці більше на зв'язок із покупцями та продавцем товару не виходили.

Прокуратура Волині укотре звертається до краян з проханням бути уважними та обережними, купуючи та продаючи товари в інтернеті, в жодному разі не здійснювати оплату за товар або послугу шляхом перерахунку безготівкових коштів, а замовляти товар з доставкою у відділення кур’єрських служб і тільки після огляду замовленого товару оплачувати його.

Бажаючи ж продати товар – застерігають нікому не повідомляти жодних відомостей, окрім номеру картки, на якій, бажано, щоб не коштів не було.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні