Біля Луцької міськради урочисто підняли Державний прапор України. ФОТО

1
2
Біля Луцької міськради урочисто підняли Державний прапор України. ФОТО
У Луцьку, у п’ятницю, 23 серпня, перед будівлею міської ради традиційно у День державного прапора України відбулась урочиста церемонія підняття синьо-жовтого стягу.

В урочистостях взяли участь секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, перший заступник міського голови Григорій Недопад, заступник міського голови Костянтин Петрочук, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, радник міського голови Ігор Поліщук, депутати та працівники міської ради, представники громадських організацій, лучани та гості міста, – інформують на сайті міськради.

«Цей Прапор уособлює для нас Україну, уособлює єдність всіх українців, наш дух і нашу звитягу, нашу силу і нашу мужність. Він додає натхнення та веде за собою до нових звершень та цілей, які ми не боїмося перед собою ставити, та яких досягаємо. Цей Прапор — сьогодні на передових рубежах захисту нашої держави, там, де небезпечно; разом із нашими солдатами, офіцерами; там, де захищають Україну. І він же супроводжує солдата у його останню путь.

Прапор України — для нас неймовірно дорогий, вистражданий, проте улюблений символ, що додає нам мужності та віри в себе, віри в Україну. І я знаю, що об’єднавшись навколо цього синьо-жовтого стягу ми впевнено рухаємося в напрямку розбудови нашої держави та європейських цінностей, які поставили собі за мету. І ми робимо усе для того, щоб бути гідними наших державних символів, – звернувся з вітальним словом виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

"Я всіх вас вітаю з цим святом та бажаю, щоб під цим прапором ми йшли до мирних звершень, досягали найвищих спортивних результатів та розбудовували нашу країну, місто, область, а наші нащадки впевнено простували дорогою у майбутнє», - мовив він у вітаннях.

Потому синьо-жовтий стяг урочисто підняли і Державний Прапор України святково замайорів над будівлею Луцької міської ради.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже гарно!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні