Опублікували відео з заходу, присвяченого пам’яті Скрябіна

0
-2
Опублікували відео з заходу, присвяченого пам’яті Скрябіна
На сторінці Громадянського Руху «СВІДОМІ» опублікували відео акустичного вечора пам’яті Андрія Кузьменка, пише «Конкурент».

Захід відбувся 16 серпня на території «CITY PARK». А організатором вже другий рік поспіль виступив Громадянський Рух «СВІДОМІ». Цьогоріч до нього приєднався ще й луцький фан-клуб співака «Модна країна».

Відео із заходу опублікували на сторінці Громадянського Руху «СВІДОМІ».

«Тепла атмосфера, знайомі пісні, приємно проведений час у дружньому колі. Саме так відбувався акустичний вечір до дня народження Андрія Кузьменка. Шукайте себе на відео та діліться своїми враженнями», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що захід відбувся поблизу єдиного в Україні пам'ятника Андрію Кузьменку, який споруджений за кошти бізнесмена та мецената Андрія Покровського.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні