Лучан, які висипали будівельне сміття на вулицю, попередили про штраф

0
-1
Лучан, які висипали будівельне сміття на вулицю, попередили про штраф
Складування будівельних матеріалів (бруківка), а також складування будівельного сміття на вулиці Довженка виявили інспектори відділу "Група швидкого реагування" в ході реагування на звернення, котре надійшло на гарячу лінію відділу «Група швидкого реагування».

"Такі дії є порушенням підпунктів 2.5.5.1.3 та 2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька (заборонено складувати будівельні матеріали, конструкції, обладнання за межами будівельних майданчиків у невизначених для цього місцях, а також засмічувати і забруднювати власні, прилеглі/заріплені території матеріалами, конструкціями, відходами тощо)", – інформують муніципали.

Відповідальні особи видали приписи на усунення порушень із запропонованими термінами виконання та попереджено про адміністративну відповідальність в разі невиконання умов припису згідно ст.152 КУпАП.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні