У День Незалежності в Луцьку виступатиме учасник «Голосу країни»*

0
4
У День Незалежності в Луцьку виступатиме учасник «Голосу країни»*
У мережі закладів «Карабас Барабас» підготували святкову музичну програму аж на три дні. Тому гарно провести час під якісну музику можна буде з 23 по 25 серпня.

У новому «Карабасі Барабасі» на Молоді, 14а три дні виступатиме кавер-гурт зі Льова Terry Band. До Луцька вони приїдуть з акустичною програмою. Вокал Романа Миляна, учасника шоу «Голос країни 6» підкорив тисячі глядачів України. Тож послухати пісні у його виконанні наживо варто усім. Так, у новому пивному ресторані гурт гратиме три дні – з 23 по 25 серпня. Початок концертів о 20 годині, а вхід вільний.

Натомість розважальна програма буде й у броварні «Карабас Барабас» (Винниченка,4). Так, учасник «Голосу країни 6№» разом з гуртом гратиму на вечірці 23 серпня. Початок о 23 годині. А вже 24 серпня, у День незалежності на сцені броварні запалюватиме святкову ніч гурт LORI.

В програмі багато конкурсів та розваг.

Вхід – 50 гривень.

Традиційно у закладі пропонують пиво власного виробництва. Так, пивна карта налічує шість видів пінного – від класичних, до оригінальних смаків. Також у меню багато ексклюзивних закусок та страв з мангалу.

Тож лучан й гостей міста запрошують на святкування Дня Незалежності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні