--> На Волині обікрали три будинки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині обікрали три будинки

0
-8
На Волині обікрали три будинки
До Володимир-Волинського відділу поліції надійшло три повідомлення про крадіжки, які сталися у місті та районі.

Зокрема, повідомляють правоохоронці БУГу, о 9-й годині ранку надійшла заява від 29-річної жительки одного із сіл району про те, що невідома особа проникла у її житловий будинок, пошкодивши навісний замок, та таємно викрала бензопилу марки «Вітальс Мастер БКЗ 4523» та зварювальний апарат. Як повідомила заявниця, пограбування сталось в період часу з 20-ї години по 8:30 20-го серпня. Сума завданих їй збитків становить 3000 гривень.

О 12-й годині 21-го серпня володимир-волинським поліцейським надійшло повідомлення від 36-річного жителя району про те, що із його житлового будинку шляхом вільного доступу було викрадено електроінструменти, а саме: шуруповерт електричний марки «Зенит», болгарку марки «Форте», дрель марки «Арсенал». За його словами, це сталося в період часу з 10-го по 15-те серпня. Сума завданих збитків – 3000 гривень.

Того ж дня, о 18-й годині 44-річний житель Володимира-Волинського повідомив у поліцію про те, що у вечірню пору доби 15-го серпня невідома йому особа шляхом вільного доступу під час спільного вживання алкогольних напоїв, викрала з будинку заявника ноутбук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні