--> На Волині чоловік давав хабара прикордоннику | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині чоловік давав хабара прикордоннику

0
-10
На Волині чоловік давав хабара прикордоннику
На Волині прикордонники Луцького загону затримали чоловіка. який давав хабара правоохоронцю за безперешкодний перетин кордону поза пунктом пропуску.

Про це повідомляє Північне регіональне управління Держприкордонслужби на сторінці у Фейсбуці.

Так під час несення служби дільничного інспектора прикордонної служби в межах ділянки відповідальності відділу «Тур» було виявлено особу без документів, яка запропонувала йому неправомірну вигоду в розмірі 200 доларів США за сприяння у незаконному перетинанні кордону з території України на територію Республіки Білорусь.

Факт спроби надання неправомірної вигоди громадянином України задокументовано за допомогою відомчих аудіо засобів.
Даного громадянина було запрошено до прикордонного підрозділ, де йому роз’яснено про кримінальну відповідальність за спробу надання неправомірної вигоди посадовій особі Державної прикордонної служби України.

Наразі особу передано представників Національної поліції та направлено повідомлення до єдиного реєстру досудових розслідувань про виявлення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні