У Луцьку продовжать програму співфінансування купівлі житла для військових

0
0
У Луцьку продовжать програму співфінансування купівлі житла для військових
У місті Луцьку планують продовжити термін дії програми для придбання житла військовим, учасникам бойових дій на умовах співфінансування.

Про це йшлося 22 серпня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, – повідомляє ІА "Волинські новини".

Програму забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, бійців-добровольців, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти хочуть продовжити на 2020–2022 роки.

Обсяг фінансування програми становитиме 32 млн грн: по 8 млн грн на рік.

Члени комісії запропонували доручити департаменту соціальної політики вивчити ситуацію, аби по можливості збільшити обсяг фінансування програми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні