На Волині затримали чоловіків, які отримали поштою пакунок з наркотиками. ФОТО

0
2
На Волині затримали чоловіків, які отримали поштою пакунок з наркотиками. ФОТО
У Нововолинську поліцейські затримали трьох мешканців, які отримали через відділення «Нової пошти» пакунок з наркотичною речовиною.

Про це повідомив очільник нововолинської поліції Сергій Галащук, пише Буг.

“Надійшла оперативна інформація, що громадянин М. має на пошті пакунок з наркотичною речовиною – амфетаміном. Була спланована операція по затриманню і вилученню наркотичного засобу, а токож недопущенню надходження його в обіг по місту Нововолинську”, – розповів Сергій Галащук.

В операції були задіяні новолинські оперативники і працівники ГРПП.

“Громадянин М. отримав передачу не сам. Він забрав пакунок, а поклав його собі в рюкзак його товариш, громадянин О., який неодноразово був помічений в отриманні подібних посилок, по ньому велися слідчі дії близько 3-ох місяців”, – розповіли БУГу.

Чоловіки отримали пакунок і вийшли з відділення пошти. До них невдовзі приєднався третій товариш.

“Була спланована операція по їх затриманню. Чоловіків затримали неподалік заправки «УкрНафта». При затриманні громадянин О. намагався приховати речові докази в траву. Всі інші намагалися втекти. Була застосована, згідно з законом про поліцію, фізична сила відносно даних осіб, щоб обмежити їх рухи і не допустити знищення речових доказів”, – розповів Галащук.

Після цього була викликана слідчо-оперативна група, яка виявила, що в отриманому на пошті пакунку знаходилася речовина білого кольору, за оперативною інформацією правоохоронців – наркотики. Остаточно речовину ідентифікують після експертизи.

Всіх трьох чоловіків затримали і доставили до Нововолинського відділення поліції.

Чоловікам загрожує від 4 до 8-ми років позбавлення волі за статтею 307 ККУ про збут наркотичної речовини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні