--> Працівники луцького ринку «Привіз» звернулися до Офісу Президента через порушення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Працівники луцького ринку «Привіз» звернулися до Офісу Президента через порушення

0
-1
Працівники луцького ринку «Привіз» звернулися до Офісу Президента через порушення
Працівники луцького "Привозу" звернулися до Офісу Президента з приводу порушення використання призначення земельної ділянки.

Люди, які працювали на ринку "Привіз" у Луцьку, в середу, 21 серпня, прийшли на сесію міської ради, повідомляє "Суспільне Волині".

Нагадаємо, у Луцьку з 1 серпня планували закрити ринок "Привіз". На його місці хочуть збудувати торгівельний центр.

Цікаво, що засновниками підприємства «Екопрод», яке є власником «Привозу», за даними держреєстру юридичних осіб, є ексголова ОДА Олександр Башкаленко та його дружина Людмила Башкаленко.

Журналістам Оксана Корнелюк розповіла, що ТзОВ "Екопрод" від 5 серпня з "Привозу" не вивозять сміття, відбувається демонтаж прилавків, де торгували сільгосппродукцією. Власники контейнерів розібрали їх самотужки.

ТзОВ "Екопрод" перестало обслуговування території ринку. Селяни приїздять і продовжують продавати товар поблизу ринку.

Тож продавці і підприємці ринку звернулися до Апарату Президента та в Державну архітектурну інспекцію Волині з приводу порушення використання призначення земельної ділянки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні