--> Волинян застерігають не розповідати про подорожі в інтернеті, щоб вберегтись від злодіїв | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинян застерігають не розповідати про подорожі в інтернеті, щоб вберегтись від злодіїв

0
2
Волинян застерігають не розповідати про подорожі в інтернеті, щоб вберегтись від злодіїв
Зважаючи на низку крадіжок приватного майна, що останнім часом мали місце на теренах міста Володимира-Волинського та району, відділ поліції звертається до громадян з проханням бути уважними до власного майна: замикати вікна та двері, а у випадку виявлення підозрілих та незнайомих предметів, відразу телефонувати до відділу поліції, – інформує Володимир Медіа.

"Нині більшість громадян зареєстровані у соціальних мережах, де діляться інформацією про особисте життя, плани та подорожі. Така інформація є практично знахідкою для нечесних на руку людей, які завдяки їй знають про заплановані подорожі за кордон або на території держави, та проникають в житло", – інформує громадян поліція.

Акцентують, що найбільш поширеним способом проникнути всередину житла, як свідчить інформація правоохоронців, – віджимання пластикових вікон та підбір ключа до вхідних дверей.

У випадку виникнення ситуації, яка у подальшому може нести загрозу, просять не зволікати і телефонувати на 102, де кожному абоненту нададуть кваліфіковану допомогу та порадять, як діяти у тій чи іншій ситуації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні