У Луцьку ремонтують подвір'я шкіл. ФОТО

0
-1
У Луцьку ремонтують подвір'я шкіл. ФОТО
У Луцьку ремонтують подвір'я двох шкіл.

Тепер черга дійшла до навчальних закладів № 15 та № 5, благоустрій територій яких ще донедавна нагадував розбиті українські дороги, пише прес-служба Луцької міської ради.

Тепер же тут покладено сучасну бруківку, яка додає естетичного вигляду та покращує комфорт для вчителів, школярів та їх батьків.

Всі роботи будівельники обіцяють завершити до 1 вересня, щоб свято першого дзвоника школярі зустріли на нових подвір’ях.

Пройтися новою бруківкою навчальних закладів та побачити кардинальні зміни на власні очі, до шкіл завітали виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук.

Тим часом тривають в школах й роботи з укріплення міжвіконних конструкцій та стін, щоб в майбутньому за програмою НЕФКО в навчальних закладах замінили вікна, утеплили стіни та зробили роботи з впровадженням енергозберігаючих технологій.






Теги: школа, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні