В Іспанії через отруєння бактеріями в м’ясних продуктах померла жінка

1
6
В Іспанії через отруєння бактеріями в м’ясних продуктах померла жінка
В Іспанії померла 90-річна жінка, яка стала першою жертвою спалаху лістеріозу через забруднення м’ясних продуктів небезпечною бактерією.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на El Mundo.

Директор інфекційного відділення лікарні Virgen del Rocío Хосе Мігель Сіснерос підтвердив у вівторок смерть літньої жінки. Померла вживала смажене м'ясо тієї марки, яка спровокувала спалах лістеріозу, і входила в "групу ризику" пацієнтів.

Число людей, отруєних лістерією, продовжує рости, адже може пройти до 70 днів після прийому зараженого продукту, перш ніж проявляться симптоми. Цього вівторка є 114 підтверджених випадків отруєння, у порівнянні з 80 в понеділок.

Число госпіталізованих знизилося з 56 до 53, двоє з них знаходяться в реанімації. Наразі госпіталізовані 18 вагітних жінок, що на три більше, ніж у понеділок. Серед госпіталізованих є також двоє новонароджених.

Як повідомлялося, потерпілі їли м'ясні продукти компанії Magrudis з Севільї. Іспанські ЗМІ називають джерелом поширення бактерії популярний м’ясний рулет компанії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Камінь Каширську оголосили траур
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні