У місті на Волині хочуть прямий номер виклику «швидкої»

1
6
У місті на Волині хочуть прямий номер виклику «швидкої»
Мешканці Володимира-Волинськомого хочуть, щоб існував прямий номер телефону для виклику «швидкої». Мовляв коли виклик приймають у Луцьку, а не на місці, «швидка» їде довго. За цей час людина може померти.

Про це пише володимирчанин Павло Марходей у рубриці Погляд на "Буг."

Чоловік розповідає, що двічі був свідком того, як у Володимирі-Волинському людина втратила свідомість. "Швидку" чекали 15 хвилин.

"Місяць тому в маршрутці № 4 молода жіночка втратила свідомість, дуже довго чекали «швидку», її перемістили в поліцейський автомобіль. 19 серпня під час Богослужіння в Юрівській церкві, стався ще один випадок, коли молода дівчина почала повільно падати, небайдужі люди її підхопили, посадили на стілець. Одна жіночка почала викликати «швидку». Проце затягнувся: стали запитувати ініціали дівчини, де перебуває, адресу. Тим часом у дівчини упав тиск. У неї почали терпнути руки, люди почали надавати першу допомогу, дали таблетку “Корвалменту”. Людині на щастя стало ліпше, втім «швидкої» ще не було", – розповів Павло Марходей.

За його словами карета швидкої прибула через 15 хвилин. На думку чоловіка, це не вина медиків, а медичної реформи.

Тому він порушив це питання. "Давайте доб’ємося, щоб у нашому місті існував прямий номер телефону на «швидку», а не будемо чекати коли людина помре", – наголошує в дописі мешканець Володимира.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не дочекаєтесь - на обладнанні для швидкої ділки з області мають гарні заробітки. На здоров‘я їм начхати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні