--> На Волині затримали рибних браконьєрів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині затримали рибних браконьєрів

0
-3
На Волині затримали рибних браконьєрів
У Волинській області зловили браконьєрів, які незаконно ловили рибу.

Про це інформує пресслужба Волинського рибоохоронного патруля

«За даний період на порушників накладено 255 грн штрафів. В ході проведених заходів інспектори вилучили 11 од. заборонених знарядь лову та ще п’ять – за актами безхазяйного майна. Також 14 справ передано до судів для притягнення винних осіб до відповідальності», - повідомив керівник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Для прикладу, 12 серпня рибпатруль спільно з громадськими інспекторами провели рейд у Ратнівському району. Відтак, "спіймали" мешканця села Межисить, який ловив рибу з човна за допомогою сітки. Інцидент стався на озері Оріхівське.

А 16 серпня викрили аналогічне правопорушення на озері Турське. Там виявили жителя села Заліси, який рибалив з човна, використовуючи риболовецьку сітку.

На чоловіків оформили протоколи про адмінправопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Заборонені знаряддя лову вилучили. Матеріали справ направили до Ратнівського суду для притягнення правопорушників до відповідальності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні