Юні шачанки стали переможцями всеукраїнського конкурсу «Море талантів»

0
2
Юні шачанки стали переможцями всеукраїнського конкурсу «Море талантів»
Вихованки літературної студії Шацького БДЮТ стали переможцями VIII всеукраїнського конкурсу дитячої і юнацької літературної творчості «Море талантів».

Він проходив в рамках Одеського міжнародного Корнійчуковського фестивалю дитячої літератури, пише Район.Шацьк.

Так, Наталія Цюпящук здобула І місце, а Ангеліна Зубач — ІІІ у номінації короткої прози (15-18 років). Хоча конкурс був на довільну тематику, в центрі їхніх творів одвічна тема кохання, от тільки в Наталі — щемливо-романтична історія, а в Ангеліни — художньо-філософські роздуми про різноманіття любові.

Вони припали до душі багаточисельному журі (22 спеціалістів!), яке очолював Володимир Рутківський — поет, письменник, журналіст, лауреат Національної премії України ім. Тараса Шеченка.

"Загалом «Море талантів» обʼєднало 144 автори від 6 до 18 років із Волинської, Закарпатської, Київської, Криворіжської, Одеської, Полтавської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей України, а також гостей конкурсу з Киргизії та Росії. Саме тому за підсумками кожного конкурсного сезону видаються збірки творів лауреатів. Альманах поезії та прози цьогорічного конкурсу містить 163 сторінки з чудовими ілюстраціями фіналістів VIII всеукраїнського конкурсу цифрового малюнка «iParus», який також є частиною Корнійчуковського фестивалю. За юними авторами стоять їх наставники, вчителі, керівники студій, бібліотекарі, батьки, друзі. Дякуємо за те, що підримуєте і надихаєте дітей", — ділиться Галина Безикович, голова оргкомітету фестивалю.

Окрім дипломів переможців, вихованки отримали альманахи «Море талантів» та подарункові сертифікати від книжкового магазину «Бук».

На жаль, в сонячній Одесі дівчата не побували, та нагороди знайшли своїх героїв: всім, хто не зміг приїхати, надіслали трофеї поштою.

А вручила їх з побажаннями нових злетів і досягнень керівник літературної студії та очільниця Шацького БДЮТ Ніна Корець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні