--> Чи потрібно на День Незалежності проводити парад, думки волинян розділилися. ОПИТУВАННЯ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи потрібно на День Незалежності проводити парад, думки волинян розділилися. ОПИТУВАННЯ

0
3
Чи потрібно на День Незалежності проводити парад, думки волинян розділилися. ОПИТУВАННЯ
Майже половина волинян вважають, що військовий парад на День Незалежності потрібен. Приблизно стільки ж проти цього заходу.

Такі результати опитування читачів, яке тиждень тривало на сайті інтернет-видання «Волинь24».

Найбільше – 137 респондентів (19%) – вважають, що військовий парад обов’язково треба проводити, особливо під час російсько-української війни, бо це – символ Незалежності України.

«Парад піднімає бойовий дух війська, демонструє єдність армії і народу», – відповідь 118 читачів (17%).

84 людини (12%) обрали варіант відповіді: «Парад проводити потрібно, але без надмірних фінансових витрат». А 66 чоловік (9%) взагалі вважають, що достатньо провести ходу ветеранів АТО.

Категорично проти проведення параду висловились 43% учасників опитування.

Так, 128 респондентів (18%) зазначили, що від проведення параду ні армія, ні держава кращими не стануть, тож ліпше провести безплатний концерт українських виконавців.

126 учасників опитування (18%) вважають, що парад – марна трата коштів, краще ці гроші пустити на премії військовослужбовцям.

Що парад – атрибут тоталітарної держави, вказали 47 людей (7%). Вони проти проведення цього заходу.

Лише 8 респондентам (1%) байдужа ця тема, вони покладаються на рішення чиновників.

Загалом участь в опитуванні взяли 714 чоловік.

Наголошуємо, що опитування не є соціологічним дослідженням, а лише відображає думки читачів інтернет-видання «Волинь24».

Нагадаємо, цьогоріч в Україні замість традиційного параду на День Незалежності, 24 серпня, відбудеться Хода гідності за участю Президента Володимира Зеленського та українських військових.

Тим часом стартувало нове опитування. Читачам «Волинь24» пропонуємо відповісти на запитання: «Чи потрібна учням шкільна форма?» Проголосувати можна на головній сторінці видання.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні