У Луцьку затримали нетверезу водійку, яка дебоширила за кермом. Подробиці

1
19
У Луцьку затримали нетверезу водійку, яка дебоширила за кермом. Подробиці
У Луцьку затримали нетверезу водійку, яка наражала інших на небезпеку.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині.

18 серпня, ввечері патрульні отримали повідомлення, що на вулиці Станіславського, у Луцьку, громадяни затримали водійку Mercedes, яка, можливо, перебуває в стані наркотичного сп’яніння і мало не наїхала на людей.

На місці події очевидці розповіли, що жінка може мати заборонені речовини.

Проходити огляд вона відмовилась. Туди ж викликали і слідчо-оперативну групу. На винуватицю оформили протокол за ст. 130 КУпАП. Далі працювали слідчі.

До слова, напередодні, 17 серпня, патрульні вже виявляли цю ж жінку за кермом Mercedes. Тоді підозрілий автомобіль інспектори помітили під мостом, на вулиці Шевченка. 41-річна водійка мала явні ознаки сп’яніння, але проходити перевірку відмовилась. Тоді на винуватицю також оформили протокол і постанову.

Тепер рішення щодо цих подій ухвалюватиме суд. Щодо можливої наявності заборонених речовин, то справою займається слідство. Також про випадки повідомлено працівників ювенальної превенції, адже жінка-порушниця має малолітніх дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
19

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо водій відмовляється проходити перевірку то можна сміливо вписувати алкогольне сп'яніння,а водій потім в судах доводить що він на той момент був тверезий.А принесе довідку що був тверезий ,значить він її купив!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні