У Київській області шукають матір та доньку, які зникли

0
0
У Київській області шукають матір та доньку, які зникли
Двоє жінок виїхали з м.Бровари в напрямку столиці і зникли.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Київської області.

″31-річна Юлія Зайковська та її 53-річна мати, Надія Головач, виїхали на автомобілі Тойота, держномер АІ 2662 ЕЕ, з Броварів у напрямку столиці і зникли″, – йдеться в повідомленні.

За словами поліцейських, чоловік повідомив, що його співмешканка та її матір виїхали вчора, 17 серпня близько 8 вечора у напрямку столиці. Вже за пів години вони перестали виходити на зв’язок.

Наразі працівники поліції проводять усі необхідні оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження зниклих жінок.

″Усі, кому відоме місцеперебування розшукуваних жінок, або хто володіє будь-якою інформацією про можливе місце їх знаходження, повідомте на спецлінію 102! Анонімність гарантується!″, – закликають поліцейські.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні