--> Волинське господарство покарали за габаритний транспорт на трасі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинське господарство покарали за габаритний транспорт на трасі

0
-25
Волинське господарство покарали за габаритний транспорт на трасі
З товариства «П’ятидні», що у Володимир-Волинському районі стягнуть на користь Державного бюджету України плату за проїзд автомобільними дорогами транспорту, габарити якого перевищують норму.

Про це йдеться у рішенні Господарського суду у Волинській області, яке набере законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарг, – повідомляє Конкурент.

Мова йде про стягнення 74 тисяч 787 гривень та 18 копійок.

З позовом в інтересах держави звернулася прокуратура.

У рішенні йдеться, що в лютому 2018 року на 82 км автомобільної дороги Устилуг-Луцьк-Рівне проведено габаритно-ваговий контроль транспортного засобу - автомобіля Scania 21 з причіпом.

Зафіксовано перевезення вантажу з перевищенням встановлених вагових обмежень, а саме: повна фактична маса транспортного засобу становить 56, 8 тонни при нормативно допустимій 40 тонн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-25

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні