«Миколаїв» мінімально обіграв «Волинь» у першій лізі. ВІДЕО

0
-1
«Миколаїв» мінімально обіграв «Волинь» у першій лізі. ВІДЕО
"Миколаїв" мінімально обіграв "Волинь" в результативному стилі.

Поєдинок в Миколаєві не дарма вважався одним з центральних в цьому турі. Звів він команди, які не дорахувалися важливих очок в стартових поєдинках, тому були сповнені бажання скоріше виправити ситуацію, – повідомляє UA Футбол.

Уже на перших хвилинах "корабели" створили кілька небезпечних моментів і Владислав Бугай, використавши пас Андрія Ковальова на другий хід, пробив несильно, але точно під опорну ногу воротарю.

Незабаром і його тезка Войцеховський міг відзначитися, але в другому матчі поспіль реалізувати пенальті не судилося. Задум форварда "Миколаєва" розгадав воротар господарів, зреагувавши на удар в лівий нижній кут.

"Волинь" явно була не в собі і ледь стримувала чергові напливи атак "Ніко", як раптом і "хрестоносцям" вдалася зразкова контратака. Міха Горопевшек, якому довірили місце в старті, та ще й на позиції вінгера, прокинув м'яч у штрафний майданчик справа і віддав в район 11-метрової на Бартуловіча.

Младену ніхто не заважав, тому він чітко пробив у нижній кут, зрівнявши рахунок. Далі був уже період активності гостей, в ході якого знову міг забивати хорват, але його удару головою не вистачило точності.

У відповідь удар здалеку виконав Бугай, але м'яч пройшов в лічених сантиметрах від штанги. На завершення, вже на останніх секундах першого тайму, "Волинь" оригінально розіграла штрафний, але м'яч після удару Кожанова заметушився між частоколом ніг захисників.

Неоднозначно почався і другий тайм, гравці господарів довго сперечалися з боковим після того як той зафіксував взяття їх воріт в результаті удару Горопевшека.

Міха, як це водиться, атакував ворота з другого поверху після подачі кутового і воротар з величезними труднощами виловив м'яч, що скакав перед ним.

На жаль для господарів, зробив він це вже за лицьовою лінією. Другий тур поспіль Горопевшек забиває за "Волинь" і робить при цьому гольову передачу, ну ніяк не можуть з ним впоратися опікуни суперників.

Після цього епізоду гра заспокоїлася і довгий час "корабели" нічого не могли створити. Поки Сергій Шищенко не провернув той же фокус, що і його опонент в минулому турі, випустив "джокера". Ігор Семенина зробив два голи за пару хвилин і перевернув хід зустрічі. Спершу півзахисник виконав навіс зі штрафного від правого кутового прапорця і Віктор Берко головою пробив повз воротаря. А в наступній атаці "Миколаїв" заробив право на штрафний і Семенина блискучим ударом поклав м'яч під поперечину.

Не обійшлося без фінального штурму гостей, в ході якого найбільш активним був Тарас Михалик. Захисник пробивав двічі, а в другому випадку і зовсім струсонув поперечину. Але забити і зрівняти рахунок йому так і не судилося. Друга поразка "хрестоносців" в чотирьох турах. "Миколаїв" же перериває двоматчеву серію без перемог красивою вольовий вікторією!

Миколаїв - Волинь 3:2 (1:1)
Голи: Бугай (4); Берко (81); Семенина (83) - Бартулович (21); Горопевшек (47)

На 9-й хвилині Войцеховський не забив пенальті (воротар)
Миколаїв: Старченко, Попов, Кушніренко, Киричук, Слінкін, Вітенчук, Бугай, Ковальов, Сондей, Войцеховський (Берко 75), Рогозінський (Кравченко 77).

Волинь: Неділько, Сімінін, Михалик, Болденков, Курко, Цюпа, Бартулович, Волошинович (Рябов 72), Кожанов, Хагназарі, Горопевшек.
Попередження: Попов (28), Вітенчук (37) - Хагназарі (44

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні