На Волині судили підлітка, який вимагав гроші у дітей

0
4
На Волині судили підлітка, який вимагав гроші у дітей
У Нововолинську підліток, погрожуючи школярам, вимагав у них гроші та мобільний телефон.

Про це йдеться у вироці Нововолинського міського суду, пише ІА Конкурент.

20 вересня 2018 року неповнолітній обвинувачений, перебуваючи на території школи №6, що знаходиться в Нововолинську, став вимагати у чотирьох школярів гроші, а саме 550 грн, які ті мали надати йому до середини жовтня 2018 року. У разі не виконання поставлених умов, хлопець пригрозив, що застосує насилля.

Окрім цього хлопець вимагав від школяра віддати йому мобільний телефон «Номі I 450», після чого останній, побоюючись погроз, віддав його.

18 листопада 2018 року, перебуваючи на території школи №5, що знаходиться в м. Нововолинську, засуджений висунув вимоги до іншого школяра, а саме надати йому 600 гривень до 10 грудня 2018 року, що той і зробив.

Нововолинський міський суд визнав підлітка винним у вчиненні злочину у відповідності до ч.1 та ч.2 ст. 189 КК України (Вимагання) і призначив йому покарання у виді позбавленні волі строком на три роки.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні