У Росії матір убила дворічну дитину, бо та «заважала їй відпочивати». ФОТО

0
3
У Росії матір убила дворічну дитину, бо та «заважала їй відпочивати». ФОТО
У Кірові (Росія) мати дворічної дитини зізналася в її вбивстві.

Про це повідомили в четвер, 15 серпня, у слідчому управлінні Слідчого комітету Російської Федерації в Кіровській області, пише rg.ru.

Як уточнили у відомстві, жінка розповіла про це в ході слідства у кримінальній справі. На допиті вона повідомила, що зробила це, оскільки дитина заважала їй відпочивати. Це ж підтверджують і очевидці.

Матір затримали. Вирішують питання про висунення їй обвинувачення і взяття під варту.

Напередодні ввечері в квартирі на вулиці Дружби обласного центру Росії компанія розпивала спиртне. Під час застілля його учасники звернули увагу, що дворічний син однієї з жінок мертвий.

Слідча група, яка прибула за викликом, виявила на тілі дитини різані рани. Спочатку запідозрили одного з чоловіків. Його затримали. Щодо нього порушили кримінальну справу за вбивство малолітньої дитини. Але в ході слідства виявили іншого підозрюваного. Тепер кримінальну справу розслідують вже щодо матері дитини.

Крім того, в рамках розслідування будуть вивчені умови, що сприяли трагедії, а також дадуть правову оцінку діям або бездіяльності органів системи профілактики.

Крім цього, будуть порушувати питання про позбавлення батьківських прав жінки щодо її другого малолітньої дитини, якій шість років.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні