У Ківерцівському районі засудили злодія, який ламав замки на дверях та вікнах

0
2
У Ківерцівському районі засудили злодія, який ламав замки на дверях та вікнах
На Волині засудили злодія, який вдирався у помешкання, ламаючи замки та віджимаючи віконні рами.

Свою «кар'єру» чоловік розпочав ще в січні 2019 року, коли виніс свою першу подушку: за першою адресою він таємно викрав чуже майно, а саме – дев`ять подушок, чотири перини, бензопилу та електричний тример, пише Таблоїд Волині.

А за одну ніч у лютому він вчинив ще низку злочинів: чоловік пограбував три будинки, де з кожного виніс дивні набори речей.

З першого домогосодарства він витягнув дев'ять подушок, дві пір'яні ковдри та зварювальний апарат. З другого – чотири подушки і два самовари самовари. Тієї самої «рокової» ночі йому вдалось винести з ще одного будинку двадцять два кілограми волоських горіхів, десять кілограмів свинини та ще одну бензопилу.

У Ківерцівському районному суді за свої ганебні вчинки волинянин отримав вирок – 3 роки 6 місяців та стягнення судових витрат у сумі 11 854 гривень.
Теги: злодій, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні