Померла нідерландська 72-річна принцеса

0
-2
Померла нідерландська 72-річна принцеса
У Гаазі на 72-му році життя померла принцеса Нідерландів Крістіна.

Про це повідомляє нідерландський королівський будинок, пише УНН.

Крістіна померла в своїх покоях в палаці Нордейнде у Гаазі. У 2017 році у неї діагностували рак кісток, проте прес-служба стверджувала, що її стан стабільний і не викликає побоювань.

Принцеса народилася 18 лютого 1947 року, вона була четвертою і наймолодшою донькою принцеси Юліани і принца Бернарда. При народженні принцеса була названа Марейке, проте пізніше взяла своє друге ім’я Крістіна. Вона доводилася сестрою колишній королеві Беатрікс і тіткою чинному королю Віллему-Олександру.

У дитинстві вона майже втратила зір. Ще в молодості принцеса відмовилася від активної участі в житті королівського дому і була одним з найменш відомих членів королівської сім’ї.

У повідомленні від королівського двору відзначається, що Крістіна була “прекрасною людиною з дуже добрим серцем”, що володіла музичним талантом.

Закрита церемонія прощання пройде в палаці Нордейнде.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні