За чотири роки ковельська лікарня списала три апарати «штучна нирка»

0
2
За чотири роки ковельська лікарня списала три апарати «штучна нирка»
За чотири роки Ковельська центральна районна лікарня списала і реалізувала на металобрухт три апарати «штучна нирка».

Про це ковельський міський голова Олег Кіндер повідомив депутата міської ради Володимира Косцьов’ята, який цікавився списанням майна з балансу міськрайонного територіального медичного об’єднання, повідомляє Район.Ковель.

За інформацією Олега Кіндера, у травні 2015 року керівництво Ковельського МТМО списало апарат «штучна нирка» «Formula 2000 plus» (введено в експлуатацію в 2006 році).

Після демонтажних робіт даного обладнання для діалізу було оприбутковано брухт чорних металів у кількості 331 кілограм, який реалізовано ТзОВ «Шольц Утилізатор АГ», згідно акту приймання (без номеру) від 18 травня 2015 року.

У 2018 році медичне об’єднання списало два апарати «Штучна нирка» «Formula 2000» (введено в експлуатацію в 2010 та 2011 роках). Оприбутковано брухт чорних металів у кількості 1050 кг, який продали ТзОВ «Західна лінія», відповідно до акту приймання (без номеру) від 22 червня 2018 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні