--> У селі Старовижівського району жителі тимчасово залишаться без газу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі Старовижівського району жителі тимчасово залишаться без газу

0
-3
У селі Старовижівського району жителі тимчасово залишаться без газу
У селі Дубечне Старовижівського району два дні не буде газу.

Газопостачання тимчасово припинять о 9:00 год. 20 серпня до 17:00 год. 21 серпня, повідомляє прес-служба "Волиньгазу".

Спеціалісти АТ “Волиньгаз” запланували ремонтні роботи на газових мережах у селі Дубечне. Без газу тимчасово будуть 74 мешканці таких вулиць:

Садова
Яблунева
Вишнева
Максимука

У ході робіт буде виконано комплексне приладове обстеження розподільних газопроводів, підземних газопроводів-вводів та перевірка щільності внутрішньобудинкової системи газопостачання житлових будинків.

Проведення цих робіт дозволить покращити надійність системи газопостачання та дозволить підвищити безпеку використання газу в побуті.

Виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами!

Відновлення газопостачання 74 споживачам відбудеться 21 серпня, після завершення ремонтно-профілактичних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.

Для пришвидшення відновлення газопостачання та з метою дотримання вимог правил безпеки систем газопостачання необхідно забезпечити: усунення виявлених технічних порушень, надання доступу для огляду газопроводів та газових приладів кожного домоволодіння, відповідність встановлених газових приладів проекту газифікації, наявність актів перевірки та прочищення димових та вентиляційних каналів, відсутність заборгованості за спожитий природний газ перед постачальником ТОВ "Волиньгаз Збут".
Теги: газ, село
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні