Волинянина суд не зміг позбавити водійських прав, бо їх у нього ніколи не було

0
0
Волинянина суд не зміг позбавити водійських прав, бо їх у нього ніколи не було
У Ковелі двічі затримували п’яного водія, водійських прав якому ніхто не видавав. Суд не зміг позбавити права керування транспортними засобами порушника, позаяк водійських прав йому ніхто не видавав.

Про це пише "Район. Ковель".

Ковельський міськрайонний суд розглянув матеріали справи про притягнення до адміністративної відповідальності жителя села Старі Кошари Ковельського району.

Поліцейські двічі затримували чоловіка вночі у Ковелі, коли той перебував за кермом автомобіля ЗАЗ-1102 в стані алкогольного сп’яніння: 10 червня о 04:30 на вулиці Достоєвського та 1 липня о 05:20 на вулиці Володимирській. В обох випадках під час перевірки з відеофіксацією та в присутності свідків спеціальні прилади показали вміст алкоголю в його організмі – 1.034% та 2.07% проміле.

Правопорушник на виклики до суду не з’явився, хоча про час та місце розгляду справи був повідомлений у передбаченому законом порядку, уникав отримання судової повістки.

Постановою суду наковельчанина накладено штраф в розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. При цьому суд не застосував до нього стягнення у виді позбавлення права керування транспортними засобами, позаяк посвідчення водія йому не видавали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні