Лучан нагодують пельменями з лососем та броколі*

0
1
Лучан нагодують пельменями з лососем та броколі*
Пельмені з лососем пробували? А з броколі? Ні? Ну тоді для вас гарна новина! У РЦ «Промінь» на території Grand Central Food Terminal (4 поверх) відкривається новий заклад. Обіцяють, що гостям у ньому завжди буде «Сито і соковито».

Судячи із меню, яке нам уже показали, тут готуватимуть просто і по-домашньому.

Меню складається із давно зрозумілих та всього двох страв – пельменів та чебуреків. Але не обійдеться без цікавинок.

Окрім традиційних пельменів лучан запрошують скуштувати легкі пельмені з броколі, а також з лососем – для справжніх гурманів.

Для дуже зайнятих або ж щасливчиків з великої та гучної сім’ї пропонуватимуть заморожені пельмені. Їх можна взяти з собою, щоб приготувати вдома та поласувати в родинному колі.

Офіційне відкриття заплановане на 24 серпня.

А вже зараз на сторінці в Instagram розігрують 4 кг різних пельменів із асортименту закладу. Тому підписуйтеся й спробуйте стати переможцем-щасливчиком. Сторінка закладу @syto.lutsk (https://www.instagram.com/syto.lutsk/)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні