Підприємці-спрощенці Волині поповнили місцеві бюджети на 313 мільйонів гривень

0
4
Підприємці-спрощенці Волині поповнили місцеві бюджети на 313 мільйонів гривень
Представники бізнесу, котрі працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, спрямували до місцевих бюджетів 313 мільйонів гривень єдиного податку.

Таким чином, громади Волині отримали на 24,4 відсотка більше надходжень єдиного податку проти аналогічного періоду торік, повідомляє пресслужба ГУ ДФС у Волинській області.

«Єдиний податок, що сплачують представники малого та середнього бізнесу, займає вагому частку у структурі надходжень місцевих бюджетів. Тому керівники органів місцевої влади повинні особливо пильнувати, щоб всі підприємницькі проекти втілювалися легально. Від податкової дисципліни спрощенців та умов, які створюють для їх діяльності на території громади, в подальшому залежить можливість фінансування актуальних соціально-економічних питань», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Наразі серед представників підприємництва усіх груп спрощеної системи оподаткування в області простежується позитивна динаміка у сплаті єдиного податку.

«Такий ріст сплати єдиного податку прогнозований, оскільки фахівці ДФС докладають максимум зусиль для того, щоб надані послуги представникам бізнесу відповідали затвердженим технологічним вимогам. Варто відзначити належний рівень податкової культури переважної частини представників малого і середнього бізнесу», - підкреслила Світлана Савчук.

Як свідчить аналітика, протягом січня-липня 2019 року підприємці-фізичні особи спрямували до місцевих бюджетів 242,3 мільйона гривень єдиного податку, юридичні особи – 41,2 мільйона гривень єдиного податку.

Тим часом, сільськогосподарські товаровиробники, які працюють в умовах четвертої групи єдиного податку, додали громадам понад 29,4 мільйона гривень єдиного податку.
Сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні