Яку зарплату отримуватимуть поліцейські офіцери на Волині

0
-11
Яку зарплату отримуватимуть поліцейські офіцери на Волині
Стартова заробітна плата поліцейських офіцерів громади сягатиме 13 тисяч гривень. Про це повідомили під час презентації проєкту «Поліцейський офіцер громади» в Луцьку, 14 серпня, – повідомляє ІА "Волинські новини".

Нагадаємо, у межах Волинської області будуть створені дільниці, де працюватимуть поліцейські офіцери.

14 серпня, оголошено набір на поліцейських офіцерів громади у Волинській області. Всі охочі, зокрема чинні працівники будь-яких структур поліції, а також цивільна молодь, можуть заповнювати електронні анкети, доступні на сайті Національної поліції та Головного управління національної поліції у Волинській області, протягом місяця.

«Ми беремо чинного поліцейського, даємо йому нові навички в процесі спеціалізації протягом 2,5 місяця, забезпечуємо транспортним засобом і направляємо в громаду», – зазначив заступник голови Національної поліції України, керівник патрульної поліції Олександр Фацевич. Він також розповів, що до набору поліцейського офіцера громади залучатимуть також молодь, яка безпосередньо проживає в певній громаді.

За словами Фацевича, з моменту займання посади поліцейський офіцер громади отримуватиме 13 тисяч гривень заробітної плати, котру виплачуватиме йому Національна поліція.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні