Повалені дерева і зірвані дахи: наслідки негоди на Волині. ФОТО

0
1
Повалені дерева і зірвані дахи: наслідки негоди на Волині. ФОТО
На Любешівщині негода, яка пронеслася по всій області у середу, 13 серпня, повалила дерева і позривала дахи з будинків.

Про це повідомляє газета "Нове життя".

Так, у селищному парку буревій повалив старезні дерева, пообламував і гілки. У Зарудчі, розповів в.о. старости Анатолій Зімич, порозкривало кілька будівель – житлових та господарських, позривало частково шифер. У тому числі постраждав і його дім. Господарі оперативно старалися перекрити дахи, бо ж упродовж дня кілька разів знову дощило. Декому з жителів В’язівна теж позривав вітер шифер із дахів.

Через дощ, вітер, грозу певний час був повністю знеструмлений Любешів, не було світла в Залізниці, Лобні, а на їхніх хуторах Гряда і Скоморохи досі тривають відновлювальні роботи. Адже там, повідомив директор Любешівської філії ПрАТ "Волиньобленерго" Віталій Боснюк, найбільше було пошкоджень. Адже зламана одна електроопора, повикорчовувані дерева та поламані гілки обірвали лінії електропередач на шести прогонах, а це орієнтовно пів кілометра електроліній.

У райцентрі відновлювали електропостачання по окремих вулицях, провулках до половини дня. Мали місце пряме попадання блискавки в електрообладнання у двох місцях, обриви ліній, у тому числі й через обірвані гілки дерев.

По селах Деревок, Залаззя, Хутомир, Бихів на певний період відбулося аварійне відключення: спрацювала система захисту ліній електропередач, пояснив Віталій Володимирович. 

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні