На Світязі врятували компанію молодих людей, які могли потонути

0
2
На Світязі врятували компанію молодих людей, які могли потонути
У вівторок, 13 серпня, відпочинок на озері Світязь для чотирьох молодих людей ледь не закінчився трагедією.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС у Волинській області, близько 20 години троє хлопців та дівчина відпливли на надувному матраці від берега з пляжу в селі Світязь у напрямку острова.

На значній віддалі від берега раптове погіршення погодних умов змусило їх повертатись назад, але сильний вітер відносив людей все далі.

Горе-відпочивальників на середині озера помітили в бінокль рятувальники, які чергували на посту, і на допомогу негайно вирушила група водолазно-рятувальних робіт Управління ДСНС у Волинській області на моторному човні «Шторм».

О 20:23 фахівці ДСНС успішно забрали юнаків на борт і доставили на берег.

Після інструктажу з правил безпеки під час відпочинку на водоймах врятовані молоді люди подякували фахівцям цивільного захисту за вчасну і кваліфіковану допомогу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні